26-06-10

Knokke-Heist: de meest mondaine badstad aan de Kust

fotoknokkestart

VAKANTIE IN KNOKKE-HEIST

Wie kan er nu niet genieten van een prachtig weekendje aan de Belgische Kust. Knokke-Heist is de badstad bij uitstek om eens even rustig tot rust te komen en lekker te genieten van zee, zon en strand in de zomer of eens heerlijk uitwaaien op de dijk tijdens de winterperiode. Het ongelooflijke aanbod aan boetiekjes en klasse winkels spreken uiteraard voor zich. De Lippenslaan en de Kustlaan in Knokke zijn begrippen in de shoppingwereld.

Knokke is makkelijk bereikbaar met de trein of auto.

  • Trein: Elk uur komt er een trein toe in Knokke. Verbindingen zijn excellent. De reistijd vanuit Brussel is ongeveer 1.30u e vanuit Brugge is de reistijd om en bij de 20 minuten.
  • Auto: Toegangswegen tot Knokke zijn zeker en vast voldoende om de jaarlijkse stroom van toeristen op te vangen. Via de E40 afslag Aalter of vanuit Antwerpen is Knokke heel makkelijk te bereiken.
  • Tram: Knokke is het eindstation van de kusttram. Vlak naast het station kan men makkelijk opstappen om andere kuststeden zoals Oostende, Blankenberge, De Panne en Koksijde te gaan verkennen.

Naast winkeltjes en dergelijke is Knokke-Heist ook heel rijk aan restaurants, van lekkere pizzerias tot gastronomische hoogstandjes, in Knokke is er voor elk wat wils.

Om te overnachten in Knokke heeft men de keuze uit talloze hotels. De meeste hotels zijn echt gezellige familiehotels zoals bijvoorbeeld het Golfhotel Zoute, Hotel Gresham,...

De meest aantrekkelijke stad om te gaan bezoeken is ongetwijfeld Brugge. Alles wat men over de middeleeuwen kan bezoeken is in Brugge zeker en vast te vinden. Vanuit Knokke is men makkelijk op een 20-tal minuutjes in deze prachtige middeleeuwse stad. Brugge zal zeker en vast je hart veroveren.

Overnachten in Knokke is heel wat anders dan overnachten in een hotel in Blankenberge of een hotel in Oostende zelfs de hotels in Brugge kunnen de ervaring van Knokke niet evenaren.

Daar er toch wel enig verschil is in de kwaliteit tussen de verschillende hotels hebben wij enkele van de hotels in Knokke hier op een rijtje gezet waar een verblijf zeker in de smaak zal vallen. Men kan best zijn hotel in Knokke online boeken en liefst al even vooraf want het weekend is rap volzet.

Knokke-Heist is met zekerheid de meest mondaine badstad aan de Belgische Kust. Vandaar dat de hotels Knokke iets duurder zijn dan de gemiddelde prijs aan de kust. Maar ja, niets voor niets hé.

Geniet binnenkort van heel wat spektakel met het jaarlijkse Vuurwerkfestival Knokke-Duinbergen 2010!

Iets helemaal anders dan de Belgische Kust, maar een citytrip naar de Britse hoofdstad maken is top! Kijk op BoekUwHotel.be voor de allerlaatste promoties en aanbiedingen voor hotels in Londen!

18:57 Gepost door Knokkenaar in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kust, hotel, overnachten, knokke, hotels, mondaine badstad |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.