25-05-10

Ontspannend weekendje weg op hotel in Knokke-Heist

 

Weekendje uitwaaien aan zee op hotel in Knokke

knokke

Ik vind Knokke echt een van de aangenaamste plaatsjes aan de Belgische Kust om een paar nachten of langer te verblijven. Wie opteert voor een hotel in Knokke garandeert zich meteen ook van een verblijf in een spetterende en zeer levendige badplaats, de eeuwige nabijheid van de duinen het prachtige natuurreservaat 't Zwin, de beroemde winkelstraat De Lippenslaan, smakelijke restaurants, hippe bars en terrasjes, een uitgestrekt zandstrand en dito zeedijk, enz...

In een Knokke hotel is vervelen nooit aan de orde, of je nu op je eentje bent of met je kinderen, op je nu op pensioen bent bent of schoolgaand, rijk of minder bedeeld... Het aanbod aan hotels Knokke is dermate dat iedereen zich wel kan vinden in minstens één hotel Knokke. Net zoals het bij de hotels in Blankenberge of in een hotel in Oostende het geval is trouwens.

 

Knokke_zwin

Alle hotels in Knokke werken zich het hele jaar door de naad uit het lijf om gasten te ontvangen en hen een bijzonder relaxerende doch spannende en vooral onvergetelijke tijd te bezorgen. Sedert een aantal jaren ben ik actief als sous-chef in een hotel in Brugge dus mijn verwachtingen zijn altijd nogal hooggespannen, wanneer iemand mij m'n opinie over een of ander hotel vraagt. Ik ben nogal wat gewoon, zou je kunnen zeggen. In wat volgt kun je al een idee krijgen van mijn eigen experiences met logeren in een hotel in Knokke. Ik heb gepoogd zo afstandelijk en eerlijk mogelijk te schrijven, zonder natuurlijk die dingen over het hoofd te zien waarvan ik vind dat ze een pluim verdienen. Tot binnenkort voor een update!

Na je verblijf in Knokke aan de Belgische Kust kan het zijn dat je verlangt naar een grotere stad, een stedentrip met ballen, waar je eens niet hoeft te luieren op het strand? Een schitterende tip is Londen, logeren op hotels Londen, daar verveel je je nooit!