05-05-09

Andere leuke steden en streken

 

ardennen1

Wie Knokke achter zich wenst te laten en nood heeft aan iets compleets anders, vindt eigenlijk al heel wat zonder echt ver te gaan. Alleen al bij ons liggen de historisch-culturele steden of natuurrijke streken dik bezaaid. Zo is kiezen voor een hotels Bruges altijd een goed idee, het hele jaar door! Brugge die Scone, het Venetië van het Noorden is ongeëvenaard in haar schoonheid en lokt dan ook ontzettend veel volk, van over de hele wereld. Ook wie zich meer in de natuur wil onderdompelen, hoeft hier bij ons niet lang op droog zaad te zitten: zo kun je altijd terecht voor een supergeslaagd, sportief of gastronomisch, weekendje of langer in een van de hotels in de Belgische Ardennen.

Ook een citytrip naar Antwerpen is keihard aan te raden, de modehoofdstad van de Lage Landen is op sommige plaatsen even verbazingwekkend en onvergetelijk mooi dan Brugge maar legt daarbovenop heel wat hedendaagsheid in de schaal, veel dynamischer dan Brugge dus, die vaak te kampen heeft met een nogal oubollig imago (openluchtmuseum). Zij die op zoek zijn diamanten of een hip feestje op 't Eilandje: het is in Antwerpen dat je moet zijn!

 

parijs2

Ook wie in een hotel in Parijs centrum zijn of haar weekend spendeert, zal inzien dat het hier vaak een pak grootstedelijker en moderner aan toe gaat. In vergelijking met nochtans mooie steden als Brugge, laat Parijs je proeven van wat vandaag de dag belangrijk is, overgoten met een flink sausje geschiedenis. Het is een combinatie die gewerkt heeft, werkt en zal blijven werken! Als eens gedacht om richting een hotel in Amsterdam te trekken? Jaarlijks kiezen ontelbaar veel mensen om in de Nederlandse hoofdstad te verblijven, of het nu een luxe hotel Amsterdam is of een van de meer budgetvriendelijke. Niemand heeft zich ooit reisje Amsterdam beklaagd, evenmin als zij die het wat minder grootstedelijk willen, zoals om maar iets te zeggen in een hotel Deventer centrum, een bijna even mooie Hanzestad als Brugge! Na je vakantie aan zee in Knokke houdt de pret dus niet op en en zijn de toeristische mogelijkheden legio!

De commentaren zijn gesloten.