26-06-10

foto Knokke

knokke3

18:53 Gepost door Knokkenaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: knokke |  Facebook |

25-05-10

Ontspannend weekendje weg op hotel in Knokke-Heist

 

Weekendje uitwaaien aan zee op hotel in Knokke

knokke

Ik vind Knokke echt een van de aangenaamste plaatsjes aan de Belgische Kust om een paar nachten of langer te verblijven. Wie opteert voor een hotel in Knokke garandeert zich meteen ook van een verblijf in een spetterende en zeer levendige badplaats, de eeuwige nabijheid van de duinen het prachtige natuurreservaat 't Zwin, de beroemde winkelstraat De Lippenslaan, smakelijke restaurants, hippe bars en terrasjes, een uitgestrekt zandstrand en dito zeedijk, enz...

In een Knokke hotel is vervelen nooit aan de orde, of je nu op je eentje bent of met je kinderen, op je nu op pensioen bent bent of schoolgaand, rijk of minder bedeeld... Het aanbod aan hotels Knokke is dermate dat iedereen zich wel kan vinden in minstens één hotel Knokke. Net zoals het bij de hotels in Blankenberge of in een hotel in Oostende het geval is trouwens.

 

Knokke_zwin

Alle hotels in Knokke werken zich het hele jaar door de naad uit het lijf om gasten te ontvangen en hen een bijzonder relaxerende doch spannende en vooral onvergetelijke tijd te bezorgen. Sedert een aantal jaren ben ik actief als sous-chef in een hotel in Brugge dus mijn verwachtingen zijn altijd nogal hooggespannen, wanneer iemand mij m'n opinie over een of ander hotel vraagt. Ik ben nogal wat gewoon, zou je kunnen zeggen. In wat volgt kun je al een idee krijgen van mijn eigen experiences met logeren in een hotel in Knokke. Ik heb gepoogd zo afstandelijk en eerlijk mogelijk te schrijven, zonder natuurlijk die dingen over het hoofd te zien waarvan ik vind dat ze een pluim verdienen. Tot binnenkort voor een update!

Na je verblijf in Knokke aan de Belgische Kust kan het zijn dat je verlangt naar een grotere stad, een stedentrip met ballen, waar je eens niet hoeft te luieren op het strand? Een schitterende tip is Londen, logeren op hotels Londen, daar verveel je je nooit!

 

04-08-09

Van Knokke naar Valkenburg in Nederland

Hotel de Hulsman is gelegen in het rustige gedeelte van het centrum van Valkenburg. Dit 3 sterren hotel in Valkenburg is voorzien van een lift en beschikt over een eigen parkeerplaats.De kamers zijn comfortabel ingericht met douche/toilet/tv/telefoon en Wifi. Tevens nabij gelegen zijn de steden Maastricht, Luik en Aken. Kortom een ideaal hotels Valkenburg waar U zich gegarandeerd thuis zult voelen...

03-06-09

Charl's

Knokke_Hotel Charl's

Charl's is een charmant, klein chambre d'hôtes in Knokke-Heist dat is voorzien van een brasserie met klassieke gerechten en een trendy bar. Dit hotel in Knokke centrum is ideaal om eens even helemaal tot rust te komen. Vooral als u op zoek bent naar luxe in een informele setting bent u hier aan het juiste adres.

Dit hotel in Knokke biedt u drie exclusieve gastenkamers die elk zijn uitgerust met een aparte zithoek en een flat-screentelevisie. De badkamer beschikt over een bad, douche en toilet...

18:00 Gepost door Knokkenaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: reizen, weekendje aan zee, charl s, hotels in knokke |  Facebook |

05-05-09

Andere leuke steden en streken

 

ardennen1

Wie Knokke achter zich wenst te laten en nood heeft aan iets compleets anders, vindt eigenlijk al heel wat zonder echt ver te gaan. Alleen al bij ons liggen de historisch-culturele steden of natuurrijke streken dik bezaaid. Zo is kiezen voor een hotels Bruges altijd een goed idee, het hele jaar door! Brugge die Scone, het Venetië van het Noorden is ongeëvenaard in haar schoonheid en lokt dan ook ontzettend veel volk, van over de hele wereld. Ook wie zich meer in de natuur wil onderdompelen, hoeft hier bij ons niet lang op droog zaad te zitten: zo kun je altijd terecht voor een supergeslaagd, sportief of gastronomisch, weekendje of langer in een van de hotels in de Belgische Ardennen.

Ook een citytrip naar Antwerpen is keihard aan te raden, de modehoofdstad van de Lage Landen is op sommige plaatsen even verbazingwekkend en onvergetelijk mooi dan Brugge maar legt daarbovenop heel wat hedendaagsheid in de schaal, veel dynamischer dan Brugge dus, die vaak te kampen heeft met een nogal oubollig imago (openluchtmuseum). Zij die op zoek zijn diamanten of een hip feestje op 't Eilandje: het is in Antwerpen dat je moet zijn!

 

parijs2

Ook wie in een hotel in Parijs centrum zijn of haar weekend spendeert, zal inzien dat het hier vaak een pak grootstedelijker en moderner aan toe gaat. In vergelijking met nochtans mooie steden als Brugge, laat Parijs je proeven van wat vandaag de dag belangrijk is, overgoten met een flink sausje geschiedenis. Het is een combinatie die gewerkt heeft, werkt en zal blijven werken! Als eens gedacht om richting een hotel in Amsterdam te trekken? Jaarlijks kiezen ontelbaar veel mensen om in de Nederlandse hoofdstad te verblijven, of het nu een luxe hotel Amsterdam is of een van de meer budgetvriendelijke. Niemand heeft zich ooit reisje Amsterdam beklaagd, evenmin als zij die het wat minder grootstedelijk willen, zoals om maar iets te zeggen in een hotel Deventer centrum, een bijna even mooie Hanzestad als Brugge! Na je vakantie aan zee in Knokke houdt de pret dus niet op en en zijn de toeristische mogelijkheden legio!